10 gambar baby cute dari Instagram yang pasti mencuit hati dan buat anda geram

Untuk ibu-ibu yang gembar tengok gambar bayi comel, mari tengok 10 gambar baby cute dari Asia yang comel dan popular di Instagram ini. Pasti anda geram!

Semua orang pasti suka melihat gambar baby cute. Tak kira yang tua ataupun muda, gambar-gambar ini pasti menawan hati sehingga orang tersenyum manis apabila melihat gelagat si comel.

Rasa geram pun ada, rasa nak cubit pun ada kerana ada yang tembam sangat! Jangan hanya ingat bayi orang Barat sahaja yang cute ya! Bayi-bayi Asia pun banyak yang comel-comel belaka.

Berikut adalah 10 gambar baby cute dari Instagram yang sudah pun mempunyai peminat-peminat mereka sendiri dari kecil-kecil lagi.

10 gambar baby cute dari Instagram, anda pasti akan geram melihatnya!

1. Macam ni lah cara betul untuk buat gambar selfie!

bayi comel, gambar bayi comel, aksi bayi comel, muka bayi comel, gambar bayi cute, gambar baby cute, gambar baby comel, gambar bayi comel, gambar baby cute

Gambar baby cute #1 – Dhuhaa Sophea Stumbrys. Sumber gambar dari @ctsafuraa

2. Ibu… comel tak muka pau saya ni?

bayi comel, gambar bayi comel, aksi bayi comel, muka bayi comel, gambar bayi cute, gambar baby cute, gambar baby comel, gambar bayi comel, gambar baby cute

Gambar baby cute #2 – Adam Rayyan Park. Sumber gambar dari @adam.park3217

3. Orang kata muka saya hensem giler…

bayi comel, gambar bayi comel, aksi bayi comel, muka bayi comel, gambar bayi cute, gambar baby cute, gambar baby comel, gambar bayi comel, gambar baby cute

Gambar baby cute #3 – Baby Arsya. Sumber gambar dari @babyarsya.indonesia

4. Pakaian hari ini nak mono je lah semua. Siap dengan headband ribbon yang cantik!

bayi comel, gambar bayi comel, aksi bayi comel, muka bayi comel, gambar bayi cute, gambar baby cute, gambar baby comel, gambar bayi comel, gambar baby cute

Gambar baby cute#4 – Aurora Heyrinna. Sumber gambar dari @faezahelai

5. Stylo macam mama tak bila kami berdua memakai cermin mata gelap?

bayi comel, gambar bayi comel, aksi bayi comel, muka bayi comel, gambar bayi cute, gambar baby cute, gambar baby comel, gambar bayi comel, gambar baby cute

Gambar baby cute#5 – Arianna Aubrey dan Karl Kareef. Sumber gambar dari @aubreykarl

6. “Ingat… ibu, saya yang punya… engkau jangan pandai-pandai nak curi…”

bayi comel, gambar bayi comel, aksi bayi comel, muka bayi comel, gambar bayi cute, gambar baby cute, gambar baby comel, gambar bayi comel, gambar baby cute

Gambar baby cute#6 – Putri Aleesya. Sumber gambar dari @put3aleesya

7. Tak boleh makan ya sushi jenis ini! Boleh tengok je! Rasa nak gigit paha tu!

bayi comel, gambar bayi comel, aksi bayi comel, muka bayi comel, gambar bayi cute, gambar baby cute, gambar baby comel, gambar bayi comel, gambar baby cute

Gambar baby cute#7 – Anak kembar momo Leia dan Lauren dari Singapura (MOMO twins). Sumber gambar dari @leialauren

8. Tengok gambar kedua-dua anak kembar Zizie Izette yang terlampau comel ini

bayi comel, gambar bayi comel, aksi bayi comel, muka bayi comel, gambar bayi cute, gambar baby cute, gambar baby comel, gambar bayi comel, gambar baby cute

Gambar baby cute#8 – Aadam Zac (di atas) dan adiknya Aaleph Zeke (di bawah). Sumber gambar dari @zizieizette

9. Tapi mama…. saya tak nak tidur lagi!

bayi comel, gambar bayi comel, aksi bayi comel, muka bayi comel, gambar bayi cute, gambar baby cute, gambar baby comel, gambar bayi comel, gambar baby cute

Gambar baby cute#9 – Nas Taliyah. Sumber gambar dari @atitaharis

10. Nyamannya tidur apabila dibedung dengan selamat.

bayi comel, gambar bayi comel, aksi bayi comel, muka bayi comel, gambar bayi cute, gambar baby cute, gambar baby comel, gambar bayi comel, gambar baby cute

Gambar baby cute#10 – Marian Sophia. Sumber gambar dari @shimaanuar

 

 

 

Baca juga:

9 bayi comel dengan muka yang SEBIJI macam selebriti terkenal!