9 bayi comel dengan muka yang SEBIJI macam selebriti terkenal!

lead image

Anda pasti terhibur melihat 9 bayi muka macam artis ini. Tak sangka sungguh, kecil-kecil sudah famous gambar bayi yang comel-comel belaka ini. Yang mana jadi kegemaran anda?

Kita semua suka melihat gambar bayi yang comel, kan? Lebih-lebih lagi kalau bayi muka macam artis terkenal pula. Wah!

Kalau anda salah seorang peminat gambar baby comel, kali ini jom berhibur dengan gambar 9 bayi muka macam artis terkenal ini pula. Pasti anda tak percaya ada juga bayi comel sebegini ya!

9 bayi comel dengan muka macam artis terkenal

1. Bayi muka macam artis John Legend!

babies look like celebrities lookalikes 56 9 bayi comel dengan muka yang SEBIJI macam selebriti terkenal!

Kredit: Bored Panda

Gambar bayi comel ini mula viral di media sosial tahun lepas. Katanya muka budak ini seakan-akan John Legend, penyanyi lagu All of Me tu!

Awww, comelnya, sama macam John Legend! 😛

2. Bayi muka macam artis berlakon watak Gandalf

babies look like celebrities lookalikes 100 9 bayi comel dengan muka yang SEBIJI macam selebriti terkenal!

Kredit: Bored Panda

Siapa tak kenal dengan Ian McKellen, selebriti yang terkenal dengan watak Gandalf atau Magneto ini.

Tak sangka pula ada bayi muka macam artis ini, kan! Comel sungguh 😀

3. Bayi comel seperti Jay-Z

babies look like celebrities lookalikes 101 9 bayi comel dengan muka yang SEBIJI macam selebriti terkenal!

Kredit: Bored Panda

Wow wow, ada juga bayi comel muka seolah-olah suami Beyonce! Wah, mungkin besar nanti dia pun boleh jadi rapper berjaya, ya? Hehe

4. Bayi muka macam Vladimir Putin

babies look like celebrities lookalikes 52 9 bayi comel dengan muka yang SEBIJI macam selebriti terkenal!

Kredit: Bored Panda

Alamak, bayi comel ini lagi dahsyat! Mukanya saling tidak tumpah seakan wajah Presiden Rusia, Vladimir Putin.

Ibu-ibu rasa sama tak muka mereka?

5. Bayi muka macam artis Danny Devito

babies look like celebrities lookalikes 51 9 bayi comel dengan muka yang SEBIJI macam selebriti terkenal!

Kredit: Bored Panda

Kalau anda penggemar filem lama seperti filem One Flew Over the Cuckoo’s Nest, pasti anda akan tertawa sebab muka bayi ini saling tak tumpah macam Danny Devito!

Awww, comelnya. Lihatlah giginya dengan rambut yang sedikit itu. Comel sungguh.

6. Bayi muka macam Gordon Ramsay

babies look like celebrities lookalikes 53 9 bayi comel dengan muka yang SEBIJI macam selebriti terkenal!

Kredit: Bored Panda

Okay ini pula muka macam chef terkenal yang garang dan ada personaliti yang tersendiri.

Siapa lagi kalau tidak lain tidak bukan – Gordon Ramsay!

Ha tengok tu muka dia pun macam berkerut ala-ala Ramsay… Takut mak!

7. Kalau muka macam anak raja Putera George pula macam mana?

babies look like celebrities lookalikes 54 9 bayi comel dengan muka yang SEBIJI macam selebriti terkenal!

Kredit: Bored Panda

Alamak, ada bayi yang seakan-akan Putera George! Yang lebih comel, bayi itu sendiri menyangka dirinya “sama” macam anak diraja itu.

Hehe

8. Bayi muka macam artis berlakon Modern Family

babies look like celebrities lookalikes 102 1 9 bayi comel dengan muka yang SEBIJI macam selebriti terkenal!

Kredit: Bored Panda

Kalau anda penggemar Modern Family, kenal tak watak lelaki ini? Ha… dan yang sebelahnya itu seakan-akan beliau kan?

9. Bayi muka macam artis Wallace Shawn

babies look like celebrities lookalikes 57 9 bayi comel dengan muka yang SEBIJI macam selebriti terkenal!

Kredit: Bored Panda

Pelakon Wallace Shawn yang terkenal dengan siri Gossip Girls ini pula seakan-akan bayi ini, kan?

Muka mereka saling tak tumpah ha! Hahaha comel tak?

Ha macam mana ibu-ibu semua? Terhibur tak melihat perkongsian kami ini?

 

 

 

Sumber rujukan: Bored Panda

Kredit gambar: Bored Panda

Peringatan: Anda tidak dibenarkan menyiar artikel ini di mana-mana laman web atau status Facebook yang lain, tanpa pemberian kredit dan pautan yang tepat lagi berfungsi pada artikel asal di laman theAsianparent Malaysia

Baca juga:

Koleksi Gambar Baby Comel yang Akan Buat Anda Geram!