Foto comel anak Siti Nurhaliza ini pasti buat anda teruja nak ada baby girl!

lead image

Tengok foto comel anak perempuan Datuk Seri Siti Nurhaliza ini, teringin pula nak ada baby girl, eh!

Lihatlah gambar bayi Siti Nurhaliza bila dimuat naik menerusi laman Instagram miliknya. Pasti mendapat ratusan ribu likes dan komen.

Pengikut Datuk Seri Siti Nurhaliza pun dah mencecah 5.1 juta jadi tak mustahil beliau mendapat likes yang banyak. 

Apatah lagi, rezeki dikurniakan anak itu hadir setelah penantian selama 11 tahun. Jadi tak hairanlah mengapa ramai yang begitu tertarik dengan gambar bayi Siti Nurhaliza.

Lantas, tak henti-henti peminatnya memuji kecomelan pipi cute dan keletah comel bayinya itu. 

Gambar bayi Siti Nurhaliza juga mencuri perhatian peminat dalam dan luar negara. Bahkan sejak masih dalam kandungan lagi, ramai yang menanti kelahiran bayi comel ini. 

Siti Nurhaliza dan suami, Datuk Khalid Mohammad Jiwa berkahwin pada 2006 yang lalu. Pada 2015, beliau disahkan hamil tapi mengalami keguguran.

Setelah itu, beliau mengambil langkah memperlahankan karier seninya demi mendapatkan zuriat bersama suami tercinta. Akhirnya detik yang ditunggu muncul apabila beliau disahkan hamil. 

Pada tanggal 19 March 2018, Siti Nurhaliza selamat lahirkan bayi perempuan yang diberi nama Siti Aafiyah binti Khalid dengan berat 3.5kg dan bersalin secara caesarean. 

6 gambar bayi Siti Nurhaliza yang cute, geram saja tengok!

gambar bayi siti nurhaliza, anak siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, baby girl siti nurhaliza, siti nurhaliza bakal bersalin, anak perempuan siti nurhaliza, bayi perempuan siti nurhaliza, nama anak siti nurhaliza, siti nurhaliza hamil anak perempuan, nama anak siti nurhaliza, dato siti nurhaliza bersalin,

Gambar bayi Siti Nurhaliza ini diambil ketika si kecil ini sedang tidur. Tengok tu kaki dia siap bersilang dan memeluk bantal peluk. Begitu tenang sekali wajah kecil ini.

Wajahnya pun iras-iras ibunya, Siti Nurhaliza.

gambar bayi siti nurhaliza, anak siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, baby girl siti nurhaliza, siti nurhaliza bakal bersalin, anak perempuan siti nurhaliza, bayi perempuan siti nurhaliza, nama anak siti nurhaliza, siti nurhaliza hamil anak perempuan, nama anak siti nurhaliza, dato siti nurhaliza bersalin,

Ala..ala…tomeinye dia..dengan berbaju merah hati dan bedung berbelang warna senada, memang kelihatan comel dirinya saat sedang tidur lena. Siap bersenyum lagi, senyum kat siapa tu Siti Aafiyah?

Pasti gambar bayi Siti Nurhaliza ini buat anda yang melihat tersenyum-senyum juga kan? Lihat tangan dia itu, angkat ke atas nak cakap ‘hoorayy!! dapat tidur, hehe. 

gambar bayi siti nurhaliza, anak siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, baby girl siti nurhaliza, siti nurhaliza bakal bersalin, anak perempuan siti nurhaliza, bayi perempuan siti nurhaliza, nama anak siti nurhaliza, siti nurhaliza hamil anak perempuan, nama anak siti nurhaliza, dato siti nurhaliza bersalin,

Ini adalah gambar bayi Siti Nurhaliza ketika majlis cukur jambul, berendoi dan aqiqah. Comel saja dia dengan dress kembang berhijau pastel, ditambah seri dengan headband atas kepala.

Geramnya tengok dia, rasa nak cubit pipi! 

gambar bayi siti nurhaliza, anak siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, baby girl siti nurhaliza, siti nurhaliza bakal bersalin, anak perempuan siti nurhaliza, bayi perempuan siti nurhaliza, nama anak siti nurhaliza, siti nurhaliza hamil anak perempuan, nama anak siti nurhaliza, dato siti nurhaliza bersalin,

Gambar bayi Siti Nurhaliza ini tetap senyum walaupun sedang tidur di pangkuan ibunda tercinta. 

gambar bayi siti nurhaliza, anak siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, baby girl siti nurhaliza, siti nurhaliza bakal bersalin, anak perempuan siti nurhaliza, bayi perempuan siti nurhaliza, nama anak siti nurhaliza, siti nurhaliza hamil anak perempuan, nama anak siti nurhaliza, dato siti nurhaliza bersalin,

Comelnya mata dia persis Siti Nurhaliza, inilah anak pujaan hati bonda.

Bahkan, gambar yang diambil ternyata semua senyum-senyum saja, memang ikut sikap ibunya yang mudah tersenyum dan ramah mesra.

gambar bayi siti nurhaliza, anak siti nurhaliza, baby siti nurhaliza, baby girl siti nurhaliza, siti nurhaliza bakal bersalin, anak perempuan siti nurhaliza, bayi perempuan siti nurhaliza, nama anak siti nurhaliza, siti nurhaliza hamil anak perempuan, nama anak siti nurhaliza, dato siti nurhaliza bersalin,

Kalau nak tahu, ini adalah anak perempuan pertama Datuk Khalid kerana pada perkahwinannya yang dahulu, semuanya hero. Kali ini dapat si puteri, pasti si kecil ini jadi kesayangan ayahanda dan kekanda kan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peringatan: Anda tidak dibenarkan menyiar artikel ini di mana-mana laman web atau status Facebook yang lain, tanpa pemberian kredit dan pautan yang tepat lagi berfungsi pada artikel asal di laman theAsianparent Malaysia

Sumber: theAsianparent Indonesia

Kredit gambar: Astro Gempak

Baca juga:

Siti Nurhaliza selamat bersalin bayi perempuan pukul 8:17 pagi tadi, alhamdulilah!