X
Product image

Mama's Choice Stretch Mark Cream

Starting from RM32.90
Tap_logo_transparent TAP Rating -
4.8 / 5

Detail Information

  • BrandMama's Choice
  • Details Formulasi khas yang diperbuat dengan Lipobelle™ Soyaglycone, aloe vera, minyak jojoba, dan shea butter, krim stretch mark ini mampu meresap jauh ke da
  • See more information

TAP Rating and Reviews

4.8 out of 5
Suka Mama's Choice Strech Mark Cream
Tak berbau Tak melekit Cepat resap Baru pakai 3 minggu di bahagian leher, dada, perut, pangkal paha, dan pangkal betis.See more
User image
Ok la cream ni
Ok la..stretch mark xterus hilang..tp ok la untuk sooth kan kawasan yg terkena stretch mark tu
Wajib beli!
suka cream ni because ada shea butter dengan aloe vera. moisturising sangat tapi tak melekit!
Sesuai kulit sensitif
Suka sangat sebab takde bau langsung and sesuai untuk kulit sensitif macam saya. Texture dia best tak melekit
Berkesan
dah pakai 3 tube, memang best and saya memang nampak difference lepas pakai
See all reviews
Write a Review