Lelaki Terkejut Diminta "Main" Dengan Isteri Rakan, Siap Akan Dibayar Atas Servis!

Lelaki Terkejut Diminta "Main" Dengan Isteri Rakan, Siap Akan Dibayar Atas Servis!

Ingatkan prank, rupa-rupanya memang betul dia suruh seks dengan isteri dia sendiri!

Siapa yang tak terkejut bila diminta seks isteri orang? Terutama yang disuruh itu pula adalah suami wanita itu sendiri!

Pada permulaannya, pemuda ini menyangkakan rakannya itu sekadar ingin "mengenakan" dirinya dan tak serius pun. Tapi, lama kelamaan perbualan lelaki itu menjadi semakin berani lantas membuatkan dia rasa serba tak kena.

Lebih mengejutkan, rakannya itu juga memaklumkan isterinya itu pernah mengadakan hubungan seks dengan adik iparnya sendiri. Astagfirullah!

Diminta seks isteri orang

seks isteri orang

Perkongsian lelaki ini menjadi viral di Twitter dan ramai netizen meluahkan rasa jijik dan mengecam perbuatan si suami tersebut yang tergamak menjual maruah isterinya sendiri. 

Ini dialog perbualan mereka dalam whatsaap.

seks bersama isteri orang

"Anda there goes this guy tak habis habis nak mintak aku main dengan bini dia. This has been the third day this guy been bugging me. I know i can just block him but i chose to buat teruk so don't mind me ranting here.

seks bersama isteri orang

Awal-awal hari tu aku layan jela. Mana tahu kot-kot member- member nak prank. Ingatkan lepas aku tak replu, dia stoplah.

Lelaki Terkejut Diminta

Paling bab* ajak m**n bertiga. Kepala b*** lunyai bapak dialah. Paling tak boleh blah, siap bagi video. Nasib baik aku tak play video jumpscare macam tu.

Lelaki Terkejut Diminta

Tak sure gambar siapa dia rembat, siapa-siapa ada jumpa gambar macam ni, careful jelah kot.

Menurut warganet, perbuatan itu digelar sebagai swinger di mana suami mengizinkan isterinya melakukan hubungan kelamin bersama lelaki lain atas kemahuan isterinya sendiri.

Lelaki Terkejut Diminta

Walau bagaimanapun, lelaki ini tidak akan terjebak dan semoga pasangan tersebut diberikan kesedaran bahawa perbuatan mereka itu salah di sisi undang-undang dan bertentangan dengan ajaran Islam.

buat seks denga isteri orang

Hukum, bahaya dan akibat berzina

Antara perbuatan paling tidak beradab dan satu-satunya kejahatan yang besar adalah zina yang merupakan perbuatan paling tak senonoh. Walhal, Allah SWT telah memberikan jalan yang halal melalui perkahwinan.

Sebab itulah, perbuatan zina ini adalah haram dan merupakan dosa besar.

Ada tiga ketetapan yang telah ditentukan oleh Allah SWT sebagai hukuman di atas perbuatan zina iaitu:

- Hukuman mati adalah yang paling hina diberikan kepada pelaku zina. Hukuman ini biasanya dijalankan secara rajam (dilempari batu) sampai mati. Bagi yang belum bernikah, diganti dengan hukuman rotan sebanyak 100 kali serta diasingkan selama setahun.

- Allah SWT telah menyebut jangan berbelas kasihan pada mereka yang berbuat zina. Perbuatan ini adalah dosa besar dan harus dihukum berat meskipun mereka adalah keluarga atau saudara kita sendiri.

- Allah SWT memerintahkan agar hukuman terhadap mereka yang berbuat zina supaya disaksikan dihadapan orang mukimin supaya dijadikan sebagai pembelajaran.

Bahaya perbuatan zina

  • Menghancurkan martabat baik di hadapan Allah SWT dan sesama manusia. Pelakunya juga tidak memiliki rasa malu.
  • Menghilangkan cahaya pada wajah mereka yang berbuat zina akan memiliki wajah yang muram dan gelap.
  • Tidak hanya wajah, hatinya juga diselimuti dengan kesuraman dan kegelapan.
  • Mereka yang berbuat zina akan kekal dalam kemiskinan dan tak pernah merasa cukup terhadap apa yang diperoleh.
  • Mereka yang berbuat zina Allah SWT campak sifat liar di hatinya.
  • Akan tercium bau busuk oleh orang mukmin yang hatinya bersih.
  • Orang berzina hatinya menjadi sempit sehingga apa yang diperoleh dalam kehidupan tidak menjadi baik.
  • Haram kepada para penzina mendapatkan bidadari di syurga nanti
  • Menjadi sifat zalim, derhaka kepada orang tua, memperoleh nafkah dari pekerjaan yang haram.
  • Berisiko menggugurkan kandungan secara paksa. Apabila janin meninggal bertambah dosa yang akan ditanggung.
  • Penularan penyakit berbahaya seperti AIDS dan Gonorhea.

******

Diharap pasangan suami isteri ini sedar dengan dosa yang mereka lakukan itu dan kembali ke pangkal jalan serta melakukan solat taubat.

Lelaki Terkejut Diminta

Untuk dapatkan lebih banyak informasi dari theAsianparent Malaysia, boleh terus download Aplikasi Keibubapaan #1 Di Asia Tenggara kami.

Sumber: The Reporter, Dalam Islam

Peringatan: Anda tidak dibenarkan menyiar artikel ini di mana-mana laman web atau status Facebook yang lain, tanpa pemberian kredit dan pautan yang tepat lagi berfungsi pada artikel asal di laman theAsianparent Malaysia

Baca juga:

Ada isu keibubapaan yang buat anda risau? Jom baca artikel atau tanya dan dapat terus jawapan dalam app theAsianparent kami! Download theAsianparent Community di iOS dan Android sekarang!

Artikel(Cerita)
app info
get app banner