X
Product image

Mama's Choice Seamless Hands-Free Pumping Bra

Starting from RM59.90
Tap_logo_transparent TAP Rating -
5 / 5

Detail Information

  • BrandMama's Choice
  • Details Perlu mengepam, tetapi e-mel mesti dijawab dengan segera? Atau Papa minta ditemani menonton TV? Tiada masalah! Mama's Choice Seamless Hands Free Pumpi
  • See more information

TAP Rating and Reviews

5 out of 5
material selesa
material selesa n tak panas or gatal. dah try attach breast pump mmg muat! tak payah susah2 pegang pump, bleh buat kerja rumah sambil mengepam haha
Kualiti Tip Top!
best bra ni, kain dia tak panas and tali pun tak ketat sbb boleh adjust kan. lubang menyusu ni pun ngam ngam je besarnya so mmg tak payah nak susah2 pegang breast pump haha senang nak buat kerja sambil pam :)See more
Write a Review