X
Product image

Mama's Choice Treatment Conditioner

Bermula dariRM31.90
Tap_logo_transparent TAP Rating -
5 / 5

Info Terperinci

  • JenamaMama's Choice
  • Maklumat Perapi rambut yang direka khas untuk ibu hamil dan menyusu, ia membantu mengurangkan keguguran rambut sambil menjaga rambut untuk kekal halus, lembut,
  • Lihat lebih info

Rating & Ulasan TAP

5 out of 5
A good pair
Got the shampoo first but i think its best to be used together with the conditioner. the shampoo alone is also great! recommended!
Best best besttt!
Saya pakai satu set dia dengan serum and syampu! So far okay la conditioner ni rambut jadi lembut! tapi serum and syampu dia mmg sesuai dgn saya! rambut gugur banyak lepas bersalin ni nampak dah kurang sikit. Alhamdulillahhh kalau tak sikat je banyak melekat kat sikat nak nangis rasa hahahahLihat lebih lagi
Rambut kurang gugur
Lepas bersalin rambut banyak yang gugur. Dah cuba banyak syampu and conditioner tapi yang ni pling berkesan kurangkan keguguran. Recommended untuk pakai sekali dgn syampu dia 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Perfect Duo with Shampoo
Beli conditioner sekali dengan syampoo. Perfect duo! Betul laa mak saya cakap kalau anak dah nak start naik gigi rambut ibu akan mulai gugur. Taklah percaya sangat tapi anak masuk 6bulan rambut gugur. Nasib baik terbeli conditioner + syampoo ni. Bagus sangat, wangi pun wangi.Lihat lebih lagi
Tulis Ulasan