Banner image
Product image
Drypers Wee Wee Dry Pampers NB64
~New DWWD offer the best Fit and keeps baby’s skin dry and comfortable. ~Tummy Fit Guide specially designed to help position Flexi -Tape correctly to ensure the best fit while preventing leakage. ~6 AbsorbDry layers absorb quickly and distribute evenly. It effectively locks in urine and keep baby’s skin dry & comfortable. ~Stretchable waist band to hug baby’s waist comfortably for a better fit. ~Flexi-Tape™ is easy-to-fasten and allows for multiple refastening. ~100% Cloth-like cover to provide good air circulation to keep your baby’s skin cool and fresh. ~Leak guards that gently hug baby’s legs in order to prevent urine leakage. ~Each size has its fun, stylish & fashionable backsheet design.
Rating TAP
3.5
2 Ulasan
Kamu juga dapat berbelanja

Info Produk

Jenama

+

Item

+

Butiran Produk

+

Ulasan Pengguna

Rating & Review

3.5
2 Ulasan

Ulasan Komuniti

Lihat Lebih Reviu Dari Komunit Sekarang!
Susun Ikut
Latest (2)
Recommended
Highest Rating
Lowest Rating
User image
2.0 /5
3mo agoReport
2.0 /5
My baby pakai ni b4, tp xsperti nama dia weewee dry..baby pakai xkering pun. Mcm daya serapan dia x kuat. Then blm penuh lg dah bocor. Bila time nak tkr lampin dia saya perasan yg My baby pakai ni b4, tp xsperti nama dia weewee dry..baby pakai xkering pun. Mcm daya serapan dia x kuat. Then blm penuh lg dah bocor. Bila time nak tkr lampin dia saya perasan yg basah dia tu mcm jel ... Papar Lebih
User image
5.0 /5
1y agoReport
5.0 /5
Harga yang sesuai.. Kualiti yang bagus.. Packaging pun okay..Harga yang sesuai.. Kualiti yang bagus.. Packaging pun okay..
Pergi ke atas