Banner image
Product image
Badge imageEditor's Choice
Mama's Choice Intensive Nipple Cream
Rawat puting anda yang sakit dan merekah dengan Mama's Choice Intensive Nipple Cream yang mengandungi bahan gred makanan, menjadikannya selamat untuk ibu dan bayi jika tertelan secara tidak sengaja.
Rating TAP
5
30 Ulasan
Bermula dari
RM26.90
Kamu juga dapat berbelanja
( Bermula dari RM26.90 )

Info Produk

Jenama

+

Butiran Produk

+

Ulasan Pengguna

Rating & Review

5
30 Ulasan

Ulasan Komuniti

Lihat Lebih Reviu Dari Komunit Sekarang!
Susun Ikut
Latest (30)
Recommended
Highest Rating
Lowest Rating
User image
5.0 /5
3mo agoReport
5.0 /5
Bagus krim ni, mmg sgt berguna kalau puting melecet atau nipple crack. Mmg berkesan sgt tauuu, mmg slalu pakai krim yg ni jeBagus krim ni, mmg sgt berguna kalau puting melecet atau nipple crack. Mmg berkesan sgt tauuu, mmg slalu pakai krim yg ni je ... Papar Lebih
User image
5.0 /5
5mo agoReport
5.0 /5
dia lebih kurang mcm gel..cepat baik luka melecet tudia lebih kurang mcm gel..cepat baik luka melecet tu
User image
5.0 /5
7mo agoReport
5.0 /5
Saya pakai bile rasa sakit melecit selepas menyusu. Sangat baik utk saya dan sesuaiSaya pakai bile rasa sakit melecit selepas menyusu. Sangat baik utk saya dan sesuai
User image
5.0 /5
10mo agoReport
5.0 /5
Love this nipple cream. Dah pakai masa bf anak first. Next baby will also using this creamLove this nipple cream. Dah pakai masa bf anak first. Next baby will also using this cream
User image
5.0 /5
11mo agoReport
5.0 /5
mudah untuk guna xperlu bilas masa nak df.. hanya sapu2 sajamudah untuk guna xperlu bilas masa nak df.. hanya sapu2 saja
Lihat Lebih Reviu Dari Komunit Sekarang!
Pergi ke atas