Telatah Bayi Comel Cuba Tiru 11 Aksi Model Pakciknya Ini Sungguh Menghiburkan!

Telatah Bayi Comel Cuba Tiru 11 Aksi Model Pakciknya Ini Sungguh Menghiburkan!

Siapa sangka, model lelaki ini menerima saingan sengit dari anak saudaranya sendiri. Jom lihat bagaimana bayi ini cuba tiru aksi model pakciknya!

Bayi tiru aksi model

Bidang modelling pasti penuh dengan persaingan di antara model-model yang mencipta nama setiap saat.

Tapi, Aristotle Polites seorang model lelaki dari New York tak menyangka yang beliau terpaksa bersaing dengan anak saudaranya sendiri!

Apa yang akan anda lihat dalam senarai yang disediakan saya ini pasti akan menghiburkan hari anda.

#1 Hmm, nak berlagak macho sat...

bayi tiru aksi model

Jadi tak lagak macho saya? Nampak macam Matt Damon tak? Ehem!

Pandai kan Augie meniru aksi modelling pakciknya itu, malah dengan gaya yang lebih hebat?!!!

Bukan senang kita nak tengok anak kecil bijak ber-posing, kan?

#2 Model mestilah posing ala-ala ini kan?

bayi tiru aksi model

Alamak, tapi saya tak mampu nak angkat badan macam pakcik!

Semuanya bermula apabila Katina Behm, kakak kepada Aristotle tidak berjaya memakaikan baju kemeja plaid pada anaknya.

Ketika cuba menyuruh anaknya yang berusia 18 bulan itu memakai baju, dia melihat Augie sengaja posing ala-ala model.

Sambil tertawa, Katina teringat yang adiknya, Aristotle pasti ada gaya modelling yang sama macam apa yang dibuat Augie.

Maka, taraaa! Jadilah koleksi meniru aksi ini.

#3 Berbaring tayang abs

bayi tiru aksi model

Hey, jangan gelak! 10 tahun lagi saya akan ada abs sama macam pakcik saya, okay?

Jom kita cuci mata melihat teletah si comel ini.

Anda jangan cuci mata tengok si pakciknya itu lama-lama, ya! :P

#4 Bergaya dengan rantai yang dicuri dari mak 

Telatah Bayi Comel Cuba Tiru 11 Aksi Model Pakciknya Ini Sungguh Menghiburkan!

Macho tak? Nampak macam kasanova tak? Hey! Jangan tengok pakcik saya lama-lama, lah!

#5 Buncit ke? Kejap saya cuba kempis perut!

bayi tiru aksi model

Heyyyy, sekarang sajalah saya chubby sikit. Nanti besar saya handsome, okayyyyyy...

#6 Saya lagi handsome ke pakcik saya?

bayi tiru aksi model

Sudah semestinya awak paling handsome! (Ops, tapi sorry terlihat pakcik awak lama pula)

#7 Kenapa saya tak ada jambang??!!!

Telatah Bayi Comel Cuba Tiru 11 Aksi Model Pakciknya Ini Sungguh Menghiburkan!

Kenapa pakcik saya ada jambang, tapi saya tiada? Mmmm... mungkin rahsianya ada dalam permainan yang saya main. Ke jambang itu jambang fake?

#8 Duduk di tangga menanti awak

Telatah Bayi Comel Cuba Tiru 11 Aksi Model Pakciknya Ini Sungguh Menghiburkan!

Walaupun pakcik saya lebih hot, saya tahu saya telah memikat hati awak, kan? Katanya ya, pls!

#9 Sayalah bayi yang comel itu!

Telatah Bayi Comel Cuba Tiru 11 Aksi Model Pakciknya Ini Sungguh Menghiburkan!

Walaupun tanpa bentuk badan yang umppp, saya masih boleh menandingi posing pakcik saya. Heh! Power kan?

#10 Awak terlupa sesuatu ke?

Telatah Bayi Comel Cuba Tiru 11 Aksi Model Pakciknya Ini Sungguh Menghiburkan!

Hey awak, nak ke mana tu? Awak terlupa botol air lah! Eh, nasib baik tak salah beri botol susu saya :P

#11 Tolong jangan bandingkan kami lagi...

Telatah Bayi Comel Cuba Tiru 11 Aksi Model Pakciknya Ini Sungguh Menghiburkan!

Tolong jangan bandingkan saya dan Aristotle lagi. Dia model saja. Saya Superman, wuuuuu!

Hahaha. Comel kan aksinya?

Semoga perkongsian ini menghiburkan anda!

Sumber rujukan: Bored Panda

Kredit gambar: Babyandthebody

Peringatan: Anda tidak dibenarkan menyiar artikel ini di mana-mana laman web atau status Facebook yang lain, tanpa pemberian kredit dan pautan yang tepat lagi berfungsi pada artikel asal di laman The AsianParent Malaysia

Baca juga:

Ada isu keibubapaan yang buat anda risau? Jom baca artikel atau tanya dan dapat terus jawapan dalam app theAsianparent kami! Download theAsianparent Community di iOS dan Android sekarang!

Penulis

Ayu Idris

Artikel(Cerita)
app info
get app banner