Tips Gentel Biji Kelentit Isteri Buat Dia Merenyam NAK Lagi, Suami Wajib Cuba!

Tips Gentel Biji Kelentit Isteri Buat Dia Merenyam NAK Lagi, Suami Wajib Cuba!

Dah cuba macam-macam tapi isteri seperti tak nikmat bila biji kelentit digentel?Baru letak jari isteri dah tolak? Mungkin anda tersilap teknik fingering. 

Dah cuba macam-macam cara, tapi isteri seakan-akan tidak nikmat bila biji kelentit digentel? Baru letak jari nak gentel isteri dah tolak? Mungkin anda pernah tersilap teknik fingering. 

Anda perlu tahu, fingering sama seperti gerakan merangsang seks yang lain, perlu ada teknik dan seninya. Bukan pakai hentam saja. Klitoris si isteri adalah bahagian utama yang perlu dibelai dengan penuh 'seni' kerana bukan hanya isteri akan rasa nikmat, tapi semestinya anda dapat habuan paling hebat.

Jika anda pernah gunakan teknik fingering untuk 'membelai' klitoris isteri yang selalu dipanggil biji kelentit, pasti anda perasan ada sesetengah titik yang bila disentuh isteri akan mendesah atau mengerang meminta lagi? Ingat atau tidak? Cuba ingat balik, kalau tak ingat, boleh cuba malam ini.

Biji kelentit perlu digentel penuh seni

Biji kelentit

Suami mana yang tidak suka bila isteri sentiasa merayu 'nak' lagi? Desahan isteri yang buat anda terigau-igau hingga ke siang hari pasti membuatkan anda bangga kerana sudah pasti teknik yang anda gunakan berjaya merangsang nafsu seks isteri.

Klitoris adalah kunci utama untuk wanita, dalam erti kata lain adalah biji kelentit kerana ia mempunyai beribu reseptor saraf yang akan membuatkan si isteri berasa nikmat.

Jika anda isteri, tak salah untuk baca ini, kerana boleh pesan dan ajar pada suami apa yang perlu dia lakukan untuk membuatkan anda sentiasa rasa nikmat dan nak lagi. Tak salah jika beritahu apa yang kita sukakan? Seks kan untuk dinikmati bersama oleh suami isteri, bukan hanya sebelah pihak saja.

Siapa yang lebih memahami apa yang dimahukan jika bukan mereka sendiri kan? Jadi untuk wanita, mereka lebih tahu apa yang diinginkan dan lebih tahu belaian mana yang mereka suka di bahagian biji kelentit mereka.

Tiga tips ini dikongsikan sendiri oleh kaum wanita untuk suami di luar sana supaya tidak tersilap langkah dan akhirnya berputih mata ketika membelai biji kelentit isteri.

#1. Kuku tidak panjang, bersih

Nak semua sedap, tapi diri sendiri tak terurus. Kuku panjang dan tidak bersih boleh membuatkan isteri anda turn off apabila biji kelentit mereka dibelai.

Biji kelentit adalah bahagian yang mempunyai beribu reseptor saraf jika anda terkasar sedikit pun, ia boleh buatkannya luka. Kulit di bahagian biji kelentit sangat nipis, jika terluka, isteri rasa pedih, bye bye sajalah ya. Jadi pastikan kuku anda pendek dan bersih jika mahu gunakan teknik ini.

Kebersihan juga amat penting, jika kuku 'berkarat' anda mungkin boleh datangkan jangkitan pada bahagian intim isteri.

Cuba bayangkan jika anda buat isteri suka dengan teknik fingering itu anda meneroka biji kelentitnya dengan penuh seni dan kelembutan pasti ia merayu nak lagi. Jadi siapa yang untung? 

#2. Kenalpasti tempat paling sensitif

Biji kelentit Kredit foto: The Mirror

Nak rasa nikmat, mestilah kena rajin teroka. Nak isteri merayu minta lagi, mestilah anda kena tau di mana bahagian paling sensitif isteri. Jadi terokailah biji kelentit isteri anda dengan penuh sabar. 

Jangan pakai hentam je, nak sedap sendiri, semuanya dibuat ikut kehendak sendiri. Sebagai suami yang prihatin, anda perlu fahami faraj isteri sendiri, bahagian mana yang paling suka disentuh isteri dan di mana yang membuatkan di mengerang dan mendesah tak henti.

Macam mana nak tahu dia suka? Lihat saja muka isteri anda bila anda sentuh dan belai biji kelentitnya, mana-mana yang buat dia mendesah dan mengerang kuat bermakna anda dah jumpa bahagian yang betul. 

#3. Jangan berhenti jika isteri terangsang

Biji kelentit

Ada wanita jika terlalu terangsang mungkin dia akan minta anda pause, tapi sebenarnya dia mahu lagi. Bila nampak isteri mula terangsang, jangan berhenti dan lihat reaksi isteri kerana apabila dia berada dalam keadaan klimaks si suami boleh tumpukan perhatian pada tempat yang paling sensitif.

Jangan terlepas waktu keemasan anda ya suami!

Peringatan: Anda tidak dibenarkan menyiar artikel ini di mana-mana laman web atau status Facebook yang lain, tanpa pemberian kredit dan pautan yang tepat lagi berfungsi pada artikel asal di laman theAsianparent Malaysia

Sumber: vice.com,donna.com

Baca juga:

Ada isu keibubapaan yang buat anda risau? Jom baca artikel atau tanya dan dapat terus jawapan dalam app theAsianparent kami! Download theAsianparent Community di iOS dan Android sekarang!

Artikel(Cerita)
app info
get app banner