Dah Beli Hadiah Untuk Hari Bapa? Bukan Untuk Orang Lain, Kan Untuk Suami Tercinta Juga

Dah Beli Hadiah Untuk Hari Bapa? Bukan Untuk Orang Lain, Kan Untuk Suami Tercinta Juga

Berikan kejutan istimewa untuk ayah sempena hari istimewa ini, pasti ayah suka!

Hari Bapa tahun ini jatuh pada 16 Jun 2019, jadi sudahkah anda dapatkan hadiah untuk ayah kesayangan untuk hari istimewa ini?

Ayah mungkin mengatakan, “Ayah senang je, tak perlu belikan apa-apa pun!” tetapi kita sebagai anak pasti rasa perlu dapatkan sesuatu untuknya sebagai tanda penghargaan.

Jadi sempena Hari Bapa, kami menyenaraikan senarai hadiah yang berguna untuk insan yang banyak berkorban untuk anda, pastinya ayah kesayangan!

Hadiah Untuk Ayah Sempena Hari Bapa Dari DYSON
#1 Vakum Tanpa Wayar Dyson V11™ Absolute+ 

hadiah untuk bapa

Vakum ini boleh mengesan tekstur lantai yang berbeza dan boleh menyesuaikan kaedah pembersihan mengikut kesesuaiannya. 

Dengan rupa bentuk yang bergaya dan warna keemasan yang hebat, alat ini pasti memudahkan kerja membersihkan malah dengan lebih pantas!

Keistimewaan lain vakum ini adalah:

  • Menggunakan Sistem Sensor Beban Dinamik (DLS ™) yang secara automatik mengubah kelajuan motor antara pelbagai permukaan.
  • Dilengkapi dengan Tork Tinggi Tinggi kepala pembersih dengan bulu nilon kaku untuk memandu jauh ke dalam
    permaidani untuk mengeluarkan kotoran.
  • Paparan LCD yang menunjukkan prestasi masa berjalan, mod kuasa (Eco, Auto, Boost), penyelenggaraan penapis dan laporan sekiranya berlaku penyumbatan.
  • Motor digital Dyson V11, motor Dyson yang paling berkuasa, berputar pada 125,000rpm yang menghasilkan 20% lebih sedutan kuasa daripada pendahulunya vakum bebas Dyson V10 ™.
  • Bateri dan kecekapan kuasa yang lebih baik, yang menawarkan lebih daripada 60 minit masa pembersihan dengan sensor yang mengukur kapasiti bateri dan penggunaannya.

Dyson V11 ™ Absolute + boleh didapati pada harga  RM3,699 di shop.dyson.my, Dyson Demo di The Gardens Mall dan Gurney Plaza.

#2 Pengering Rambut Dyson Supersonic™ 

hadiah hari bapa

Siapa kata lelaki tidak perlukan pengering rambut? Tambahan lagi untuk lelaki yang sering bergaya dan mengejar masa, pastinya memerlukan pembantu yang hebat dalam pengurusan diri.

Jom tengok keistimewaan pengering rambut ini, yang pastinya tampak hebat dan stylish!

  • Alat yang kecil, ringan dengan kuasa motor duduk yang berputar pada 110,000rpm – 5 kali lebih cepat daripada enjin kereta Formula Satu!
  • Ia menarik dalam 13 liter udara, dan digabungkan dengan Air Teknologi multiplier, dengan muncung yang menyampaikan 41 liter aliran udara yang kuat untuk mengeringkan rambut anda dengan cepat.
  • Sistem kawalan haba pintar di atas berfungsi bagi memastikan suhu aliran udara di bawah 150 ° C bagi 
    mengelakkan kerosakan akibat haba.
  • Kaca termistor manik mengukur suhu aliran udara sebanyak 20 kali sesaat, dan microprocessor cerdas bertindak balas dengan mengawal selia suhu unsur pemanasan berganda.

Pengering rambut Dyson Supersonic ™ Black / Nickel boleh didapati pada harga runcit disyorkan RM1,699 di shop.dyson.my, Dyson Demo di The Gardens Mall dan Gurney Plaza, dan kedai-kedai elektrik utama.

#3 Kipas Dyson Pure Cool Me™ 

Dyson Pure Cool Me Gunmetal Copper

Dyson melancarkan mesin rawatan udara peribadi pertamanya – Kipas Dyson Pure Cool Me ™ . Dengan sistem penapisan udara yang hebat, kipas kompak ini sesuai untuk ruang peribadi anda – sama ada di sebelah katil anda, di meja, atau di luar rumah!

Jake Dyson, Ketua Jurutera, berkata

“Dyson melabur dalam penyelidikan untuk memperbaiki cara penggunaan produk harian. Dengan menggabungkan perkakasan dan perisian, kami membangunkan mesin pintar yang menyelesaikan masalah dan menyokong kesejahteraan anda. “

Tambahan lagi, bagi ayah yang sering meluangkan masa di dalam rumah bersama keluarga, pastinya kita mahukan kesihatan yang lebih baik untuknya. Persekitaran dalaman kita – dari udara kita bernafas kepada debu, alergen dan suhu yang kita terdedah memainkan peranan penting dalam kesejahteraan kita.

hadiah hari jadi

Berikut merupakan beberapa keistimewaan Kipas Dyson Pure Cool Me.

  • Teknologi Dyson Core Flow ™ merevolusi cara kami menyampaikan udara bersih ke ruang peribadi anda. 
  • Media HEPA menangkap 99.95% zarah sekecil alergen 3, dan diaktifkan karbon menyerap dan menangkap gas, bau dan asap isi rumah seperti VOC. Penapis HEPA akan memerangkap walaupun zarah terkecil, hingga 0.1 mikron – 300 kali lebih sempit daripada rambut manusia.
  • Sistem bunyi yang sangat senyap.
  • Dilengkapi dengan sistem penginderaan cahaya pintar, mesin itu secara aktif menjejaki cahaya ambien, dan secara automatik meredupkan atau mencerahkan skrin LCD terbina dalam secara real time untuk disesuaikan dengan persekitaran anda.

Jika anda berminat untuk mendapatkan produk ini, berikut info tambahan untuk anda. Mungkin ini boleh menjadi kejutan yang dinantikan si ayah!

Dyson Pure Cool Me Gunmetal Copper

  • Dyson Pure Cool Me ™ boleh didapati di Putih/Perak dan warna Gunmetal / Tembaga.
  • Jaminan selama 2 tahun.
  • Mempunyai sleep timer yang boleh dijadualkan.
  • Skrin LCD yang menunjukkan kelajuan, mod dan penapis aliran udara.
  • Boleh diayunkandengan putaran sisi ke tepi, untuk menyampaikan aliran udara dalam lingkungan 70˚.
  • Peringatan auto bagi memberitahu anda sekiranya penapis perlu ditukar.
  • Dilengkapi dengan alat kawalan jauh.
  • 120 jurutera membangunkan 2,022 prototaip mesin semasa penghasilannya.
  • 366 ujian mekanikal telah dijalankan untuk memastikan mesin itu akan bertahan lama.

Dyson Pure Cool Me kini boleh didapati di shop.dyson.my, Dyson Demo di The Gardens Mall dan kedai elektrik utama dengan harga runcit yang disyorkan sebanyak RM1,699.

Wah, yang menariknya, anda boleh dapatkan kesemua barangan ini di Dyson!

Untuk info lanjut:

Laman Web Dyson: https://www.dyson.my/

Facebook: https://www.facebook.com/DysonMY/

Apakah hadiah terbaik anda pernah dapat sempena hari bapa?

Untuk dapatkan lebih banyak informasi dari theAsianparent Malaysia, boleh terus ke Facebook page kami.

Peringatan: Anda tidak dibenarkan menyiar artikel ini di mana-mana laman web atau status Facebook yang lain, tanpa pemberian kredit dan pautan yang tepat lagi berfungsi pada artikel asal di laman theAsianparent Malaysia

Baca juga: 

Apa Sebenarnya Lelaki Fikir? Ini 10 Rahsia Lelaki Yang WAJIB Anda Tahu

 

Ada isu keibubapaan yang buat anda risau? Jom baca artikel atau tanya dan dapat terus jawapan dalam app theAsianparent kami! Download theAsianparent Community di iOS dan Android sekarang!

app info
get app banner